Persondatapolitik

Dækningsområde

Følgende websteder og tjenester er omfattede af privatlivspolitikken:

 • aulumbi.dk
 • aulumbi.com
 • hfhonning.dk

Webstederne og tjenesternes juridiske tilhørsforhold er: Aulum BiavlsCenter I/S, med adressen Buntmagervej 18, 7490 Aulum.

Denne persondatapolitik gælder kun for privatkunder, dog anvendes den også for erhvervskunder i det omfang, vi i den forbindelse behandler personoplysninger. Persondatapolitikken gælder for alle personoplysninger, du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores tjenester og websteder.

Indsamlet data

Vi indsamler dine informationer når du opretter dig og/eller bruger webstederne.

Når du køber et produkt på vores hjemmeside, eller opretter en bruger, registrerer vi de oplysninger fra dig, der er nødvendige for at oprette din konto og udbyde vores tjenester. Mængden af information afhænger af den specifikke tjeneste, men vi indsamler aldrig flere oplysninger end hvad der er nødvendigt for tjenesten.

Formål med indsamling af personoplysninger

Nogle af de oplysninger du giver os kan bruges til at identificere dig personligt, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, og telefonnummer. Disse personoplysninger benyttes til følgende formål:

 • Til at bekræfte din identitet
  • Vi kan bruge dit telefonnummer til at bekræfte din identitet og gøre det nemmere for dig at få adgang til din brugerkonto hvis du glemmer din adgangskode.
 • Til at udsende vigtige beskeder
  • Vi beder f.eks. om din e-mailadresse for at kunne sende dig ordrebekræftelser, faktura, og andre vigtige beskeder i forbindelse med handel på vores websteder.
  • Vi kan bruge din mail til at udsende information om opdatering af vilkår, betingelser, og politikker.
 • I forbindelse med vores webshop
  • Til at kunne levere købte produkter til dig, for at kunne opfylde vores reklamationsforpligtelser og for at kunne opfylde vores bogføringsmæssige forpligtelser.
  • Betalinsoplysninger i forbindelse med verificering og gennemførsel af betaling håndteres af betalingsplatforme fra tredjeparter. Oplysningerne sendes krypteret og i overensstemmelse med branchestandarder.
 • Til at udsende nyhedsbreve
  • Såfremt du har tilmeldt dig et nyhedsbrev ved os, bruger vi dine oplysninger til at udsende relevante nyhedsbreve

Grundlaget for behandlingen

Indsamlingen af personoplysninger er nødvendig for at vi kan opfylde den med dig indgående købskontrakt i tilfælde af handel på vores websteder, og for at kunne sende dig vores nyhedsbrev hvis du giver samtykke hertil. I alle andre tilfælde er det for at udbyde en service som du udtrykkeligt har bedt om, f.eks. ved brug af telefonnummer til at genoprette din adgang til din brugerkonto.

Lagring af personoplysninger

Personoplysningerne lagres på Aulum BiavlsCenters servere, der hostes ved tredjemand. Nogle personoplysninger, herunder betalingsoplysninger, videregives til tredjemand. Hvis nødvendigt er der indgået databehandleraftaler med de respektive tredjemænd, som behandler personoplysninger på Aulum BiavlsCenters vegne i henhold til denne datapolitik, og i henhold til de enkelte databehandleraftaler. Alle persondata opbevares og behandles i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål behandlingen tjener samt hvilke databehandlere, vi i forbindelse med behandlingen benytter. Du har desuden retten til at ændre, opdatere, eller slette dine oplysninger ved os i henhold til persondataforordningen, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har derudover ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og behandlingen af dine personlige oplysninger.

For at slette de data vi har om dig, bedes du kontakte Aulum BiavlsCenter på tlf. +45 9641 2100 eller e-mail: info@aulumbi.dk, hvor vi besvarer spørgsmål angående dine data. Vær opmærksom på at når dine data er blevet slettet kan de ikke genskabes, og alle dine data og gemt indhold på vores websteder vil også blive slettet permanent. Vi sletter også dine personlige oplysninger når der ikke længere er behov for dem til det formål de oprindeligt blev indsamlet til.

Aulum BiavlsCenter gemmer dine personlige oplysninger hvis det kræves af gældende lovgivning (f.eks. bogføringsloven), også selvom du anmoder om at få slettet dine data. Opbevaringen af denne data udføres i henhold til den relevante tidsbegrænsende lovgivning, hvilket i de fleste tilfælde vil betyde opbevaring i maksimalt 5 år. Aulum BiavlsCenter sletter ikke dine data hvis de er relateret til en aktiv ordre eller reklamation.

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger.

Dine forpligtelser

Du garanterer for kvaliteten af den information du oplyser under brugen af vores websteder. Alle oplysninger der sendes til Aulum BiavlsCenter skal være sandfærdige, eksakte, og opdaterede. Du er selv ansvarlig for at de oplysninger vi har om dig til enhver tid er korrekte og fyldestgørende.

Ved at bruge Aulum BiavlsCenters websteder accepterer du at Aulum BiavlsCenter opbevarer og behandler dine oplysninger i henhold til denne politik, og gældende lovgivning på området.

Ændringer af denne persondatapolitik

Vi er til enhver tid berettigede til at foretage ændringer i denne persondatapolitik. Det vil altid fremgå på denne side, hvornår persondatapolitikken senest er opdateret.

Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Aulum BiavlsCenters websteder.

Kontaktoplysninger

Aulum BiavlsCenter er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via webstederne. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:

Aulum BiavlsCenter I/S
Buntmagervej 18
7490 Aulum
Danmark

Tlf.: +45 9641 2100
E-mail: info@aulumbi.dk

Versioner

Denne persondatapolitik er senest opdateret april 2020.